Bio-Con er en enkeltmandsvirksomhed, som drives af Mathias Fløe Holm.

Om mig: 

Jeg har altid interesseret mig meget for naturen, og har brugt en stor del af min fritid i denne. Min interesse for krybdyr og padder startede omkring 5-årsalderen, hvor jeg tilbragte meget tid på at lede efter smådyr i mine forældres have. Som 12-årig oprettede jeg profil på fugleognatur.dk, hvilket var medvirkende til at sætte skub i interessen for insekter. I dag er padder, krybdyr og insekter (særligt biller) således de grupper jeg har størst erfaring med.

Jeg har arbejdet med naturregistrering siden 2013 (indtil 2018 som fritidsjob ved siden af studiet), og har i den forbindelse udført opgaver for private virksomheder, kommuner og universiteter. Som resultat af den stigende mængde opgaver jeg har fået de senere år, valgte jeg at tage skridtet og blive selvstændig i februar 2019.

 

 

 Her indgår jeg i et interview omkring de tidligt aktive krybdyr i foråret 2012 (foretaget af TV2 Nyhederne)Her indgår jeg i et interview omkring de tidligt aktive krybdyr i foråret 2012 (foretaget af TV2 Nyhederne)