Bio-Con er en enkeltmandsvirksomhed, som drives af Mathias Fløe Holm.

Om mig

Jeg har været fascineret af padder og krybdyr siden jeg var omkring 5 år gammel. Siden da har fascinationen spredt sig til insekterne, hvor særligt billerne er blevet et af de store fokusområder, herunder især trælevende biller og spidsmussnudebiller (Brentidae), men jeg har gennem årene tilegnet mig en bred viden om en lang række billefamilier og insekter generelt.

Jeg studerede biologi i 2015-2016, men valgte at skifte til uddannelsen Jordbrugsteknolog med speciale i Miljø og natur (Erhvervsakademi Aarhus), da jeg ønskede en mere praksisnær uddannelse og i fritiden allerede arbejdede med det jeg gerne ville. Derfor så jeg det som en fordel at tage denne kortere uddannelse, så jeg hurtigere kunne komme ud og arbejde på fuld tid.

Jeg samarbejder ofte med andre virksomheder, hvor jeg typisk fungerer som underleverandør. I disse tilfælde bidrager jeg normalt med en mindre del af en bredere undersøgelse, mens jeg i andre tilfælde løfter hovedparten af undersøgelsen. Jeg har arbejdet med naturregistrering siden 2013 (indtil 2018 som fritidsjob ved siden af studiet), og har i den forbindelse udført opgaver for private virksomheder, kommuner og universiteter. I februar 2019 oprettede jeg Bio-Con.Mathias Fløe Holm
Her indgår jeg i et interview omkring de tidligt aktive krybdyr i foråret 2012 (foretaget af TV2 Nyhederne)
Her indgår jeg i et interview omkring de tidligt aktive krybdyr i foråret 2012 (foretaget af TV2 Nyhederne)