Bio-Con er en enkeltmandsvirksomhed, som drives af Mathias Fløe Holm.

Om mig: 
Jeg har altid interesseret mig meget for naturen, og har brugt en stor del af min fritid i denne. Min interesse for krybdyr og padder startede omkring 5-årsalderen, hvor jeg tilbragte meget tid på at lede efter smådyr i mine forældres have. Som 12-årig oprettede jeg mig på fugleognatur.dk (nu naturbasen.dk), hvilket var medvirkende til at sætte skub i interessen for insekter. I dag er padder, krybdyr og insekter (særligt biller) således de grupper jeg har størst erfaring med.

Jeg har arbejdet med naturregistrering siden 2013 (indtil 2018 som fritidsjob ved siden af studiet), og har i den forbindelse udført opgaver for private virksomheder, kommuner og universiteter. Som resultat af den stigende mængde opgaver jeg har fået de senere år, valgte jeg at tage skridtet og blive selvstændig i februar 2019.

Jeg blev i 2018 færdiguddannet som jordbrugsteknolog med speciale i miljø og natur på Erhvervsakademi Aarhus. Jeg studerede biologi i 2015-16, men valgte at skifte da jeg ønskede en mere praksisnær uddannelse, og i øvrigt allerede var i fuld gang med at arbejde med det jeg gerne ville.Mathias Fløe Holm
Her indgår jeg i et interview omkring de tidligt aktive krybdyr i foråret 2012 (foretaget af TV2 Nyhederne)
Her indgår jeg i et interview omkring de tidligt aktive krybdyr i foråret 2012 (foretaget af TV2 Nyhederne)